Spor bahisleri ve çevrimiçi oyunlar için yolda resmi 4rabet uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu uygulama hem Android hem de iOS için mevcuttur. Orijinal mobil uygulama, kayıt olmanıza ve giriş yapmanıza olanak tanır.

Kullandığım Seyahat Uygulamaları

BU YAZILAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

46 Yorum Var

  1. hakanarapkirli dedi ki:

    harika bilgiler teşekkürler

  2. Sinem dedi ki:

    Çok faydalı bir yazı olmuş teşekkürler. Eklemek istediğim birkaç uygulama var.
    “Splittr” uygulaması arkadaşlarla vs edilen seyahatlerde hesapların karışmamasını sağlamak için çevrimdışı da çalışan çok güzel bir hesaplama uygulaması, harcamaların miktarını ve kimin yaptığını giriyorsunuz size seyahat sonunda kim kime ne kadar alacaklı/verecekli direkt ayrıntılı rapor sunuyor. Ben sıkça kullanıyorum, bütün para birimleri var.
    Başka bir uygulama” blablacar”, bir yerden bir yere arabayla seyahat eden ve aracında boş yer olanların ilan verdiği bir uygulama, ücretli ama duruma göre normal yollarla ulaşımdan daha konforlu ve ucuz olabilir.
    “Aerobilet” uygulaması var, her gün bir kampanya açıklıyor, uçak bileti, otobüs ve otellerde indirim vs kampanyaları oluyor, ciddi indirimler yakalamak mümkün, Interrail Türkiye grubunda pek çok insan sürekli 5-10 liraya Avrupa’ya uçuyor.
    Umarım faydalı olur.

  3. İsmail Önal Morcul dedi ki:

    Harika bir deneyim aktarımı Rotasız, teşekkürler

  4. murat dedi ki:

    Kardesim bir duzeltme yapayim: google mapste menuden cevrimdisi alanlara girip + ile haritadan istedigin bolgeyi, pencerenin buyuklugune sigacak sekilde indirebilirsin. Pek cok ulke sigabiliyor arama penceresine…

    • Rotasız Seyyah dedi ki:

      Evet ama zoom yapınca göstermiyor diye biliyorum. Ancak 120.000 metrekarelik alan indirilebiliyormuş. maps.me de öyle bir sorun olmadığı için googleda hiç indirme gereği duymadım.

  5. Furkan Özden dedi ki:

    Sonunda merak ettiğim bir konu hakkında yazdınız teşekkür ederim. Haritalar için microsoftun here maps uygulamasını da tavsiye ederim.

    Ek olarak: Sitenizde sağ tık ve kopyalama koruması var sanırım. Bu korumalar javascripti deaktif ederek aşılabilir. Çalan her türlü çalar yani hocam. Siz kalitenizden ödün vermeyin yeter. Bu kısmı yorumu onaylarken silebilirsiniz isterseniz.

  6. Triposo uygulaması offline gezi rehberi olarak çok kullanışlı. Haritalardan o ülkenin diline, yürüyüş rotalarına kadar herşey var. Momondo ve Kayak sitelerinin mobil uygulamaları uçak biletleri için kullanışlı. Wifi Map uygulaması ile bulunduğunuz bölgedeki şifreli wifi bağlantılarının şifrelerini daha önceden başka kullanıcılar tarafından paylaşılmışsa öğrenebilirsiniz, bayağı işimi gördü diyebilirim.

  7. Batu dedi ki:

    blablacar cidden faydalı olabiliyor. ispanya’da denedim, otobüslerden daha hesaplı, yerine göre daha hızlı ve yerli insanlarla tanışmakta faydalı.
    adroid için ispanyolca-ingilizce offline sözlükler: Dic-o spanish-english veya BitKnights spanish english. İlkini kullanıyorum memnunum, ama internet bağlantısı varsa her dilde en iyisi wordreference.

  8. Asli dedi ki:

    Smarttraver uygulamasi uzerinden Abd tarafindan verilen seyahat ve saglik onlemlerini takip edebiliyorum gezdigim ulkelerin. Tavsiye ederim.
    Dalis yapanlar da padi app uzerinden dalis bolgeleri ve dalis merkezlerinin bilgilerini alabilirler.

  9. Feza dedi ki:

    Tesekkurler bilmedigim uygulamalar var tek tek bakacam :)

  10. ayşe dedi ki:

    hocam ingilizce-ispanyolca çeviriye ihtiyacınız olursa spanishdict uygulaması en iyisidir bana kalırsa. deyimleri de çevirir, kelime hazinesi çok geniştir. ispanyolcanın neredeyse tüm ağızlarında olan kelimeleri bulabilirsiniz.

    onun dışında shazam daha güzel bence soundhound’dan :D

  11. Mehmet öncesinde sadece facebook ile ilerliyordun fakat, böylesine bir blog yapıp, kullandığım ve tecrübe ettiğiniz değerli tüm bilgileri bu şekilde paylaşman ayrı şekilde takdir gerektiren bir davranış. Umuyorum ki web sitesi de yakın zamanda sana fayda sağlayacaktır.

  12. Abdullah KELEŞ dedi ki:

    Bu faydalı bilgiler için çok teşekkür ederim Mehmet abi hepsini not ettim.İnşallah biz de senin gibi hayatı kendince yaşayanlardan oluruz..

  13. Selma Gönen dedi ki:

    Ben CityMaps2Go kullanıyorum offline çalışıyor..Oldukça memnunum…

  14. Furkan dedi ki:

    İyi günler rotasız abi merak ettiğim bir durum var acaba gezilerinin bir kronolojik sırası var mı insan gezdikçe değişir sonuçta bu değişimi ve tecrübe farkını gözleyerek devam etmek isterdim bi de kitap çıkarmayı düşünür müsün çıkarırsan marco polo ve ibn battuta’nın seyahatnamelerinin yanına koyarız güzel bir kaynak olur

  15. caldwell dedi ki:

    Sanirim internet erisimin kisitli. T-mobil in uluslararasi paketi vardi. ekstra $10 vererek sinirsiz internet ve bircok ulkeyi arayabiliyorsun.(cep telefonlari haric). zaman bulursan inceleyebilirsin.

    • Rotasız Seyyah dedi ki:

      Bulunduğunuz yerdeki yerel sim kartlarından alıp, internet paketi ekletmeniz daha hesaplıdır.

  16. Hilal dursun dedi ki:

    Çok teşekkürler muhteşem bilgiler emeğinize sağlık

  17. Leyla dedi ki:

    almancasi olanlar gidilen ülkedei saglik ve güvenlik bilgileri ile ilgili almanya hükümetinin yaptigi ausländiger amt uygulamasini indirebilir. Hangi asilari yaptirmalisiniz vs bilgileri, en son güvenlik uyarilari, oldukca detayli bilgi veriliyor. (misal senelerdir istanbul ankara tren hattinin güvensiz oldugu ibaresini kaldirmadilar.)

  18. ramazan dedi ki:

    gerçekten çok yararlı bu siteyi kaydettim gerek olduğunda burdan yararlanacağım gerçekten çok sağolun

  19. Nesim dedi ki:

    Merhabalar, Maps.me hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz. Bende bu konu hakkında bir kaç bilgi paylaşmak istiyorum.
    * Maps.me tamamen gönüllü kullanıcıların katkılarıyla oluşan openstreetmap haritalarını kullanıyor, bundan dolayı bizler ne kadar çok Türkiye haritasını geliştirirsek o kadar kullanışlı olacaktır.
    * Maps.me Türkiye haritası şuan toplamda 303 Mb ve 9 ayrı bölgeye ayrılmış ve sadece istediğimiz bölgeyi indirme fırsatı da tanıyor.
    * Navigasyonların vazgeçilmezi olan sesli yönlendirme Türkçe bulunuyor.
    * Openstreetmap haritasına Maps.me üzerinden katkıda bulunabiliyoruz. Ayalardan profil kısmından 2 dakikda oluşturacağınız kullanıcı hesabıyla, haritaya bir yer ekle seçeneğiyle eczane, okul, market vb. bir çok ihtiyaç noktası ekleyebiliyorsunuz. Bu ekledikleriniz openstreetmap veri tabanına işlenerek başka insanlarda faydalanmış oluyor.
    Daha ayrıntılı ilgilenmek isteyen benimle irtibata geçebilir.
    nesim47@hotmail.com

  20. Zeynep dedi ki:

    Rotasız, bu bilgiler icin tesekkurler! Uçak ve diğer ulaşım biletleri icin Kayak ve Skyscanner uygulamalarını öneririm. Benim çok isime yarıyor. Sevgiler.

  21. faruk dedi ki:

    Skyscanner da var . ucuz ucak biletlerini kolayca bulabilirsiniz . ben hep bunu kullaniyorum (;

  22. Zetta dedi ki:

    Telefon icin de su linki onerebilirim:
    http://www.lebara.com
    Bu firmanin sim karti ozellikle Iskandinav ulkelerinde bir cok kucuk bakkal türü dükkanlarda satiliyor. Cok ucuz. Hangi ulkeden alirsaniz alin networku icindeki 50 ülkeyi de ayni fiyattan ariyorsunuz. Ozellikle Avrupa icinde dolasirken cok kullanisli. Tek bir SIM’le tüm Avrupa’yi dolasabilir ve ayni tarifeyle Turkiye’yi de arayabilirsiniz.

  23. Pelin dedi ki:

    Sygic travel uygulaması ile seyahat programı oluşturabiliyorsnuz. Çevrimdışı da kullanılıyor. hem harita hem de gitmek istediğin rotaların hepsini hesaplayıp size gün gün program yapmanıza yardımcı oluyor.

  24. Mustafa dedi ki:

    Merhaba,

    Benim haritadan ziyade bulunduğum konumu kaydedip notlar alabileceğim bir uygulama arıyorum. Gezerken konumları kaydetmemek sonrasında sıkıntı doğuruyor. Bildiğiniz bir program varsa yazarsanız sevinirim.

  25. Görkem dedi ki:

    Çok Yararlı Bilgiler Ve Ben Yakında Travel Yapma Planım Var Size Nasıl Ulaşabilirim

  26. Büşra dedi ki:

    Bir sorum olacak ABD yi gezmek için bir yol arkadaşı nasıl bulabilirim bildiğiniz bir app var mıdır bunun için

  27. Anonim dedi ki:

    bilgiler için teşikkürler

  28. Oğuzhan dedi ki:

    Merhaba, harita uygulaması olarak Here Maps kullanabilirsiniz. İncelemenizi tavsiye ediyorum. İyi çalışmalar.

  29. Elif dedi ki:

    Çok faydalı bir yazı olmuş. Oldukça işimi yaratacak??

  30. Ali dedi ki:

    Müthiş bilgiler içeriyor, bu uygulamaların hepsine sahip olmak gerek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: